Skogshotellet i Lerjelandet

Skogshotellet i Lerjelandet

Du hittar Skogshotellet på och kring gården Björsjöås i Vättlefjäll naturreservat, ca 30 minuter från centrala Göteborg. Vår “glamping” – glamorös camping – ger dig det bästa av två världar. Camping-livets naturupplevelser och hotellets bekvämligheter. I våra canvastält är det bara tältduken mellan dig och naturen utanför, men sover du bekvämt på en säng i mjuka lakan under ett varmt täcke. Din t-shirt kanske luktar lägereld, men varje morgon står det en frukostkorg utanför tältet. Vi tar hand om alla förberedelser så att du kan ägna dig åt att bara vara.

Love
Upzone Äventyrspark Borås

Upzone Äventyrspark Borås

Upzone Äventyrspark i Borås ligger i ett mysigt skogsområde bredvid Borås Djurpark, Leo’s Lekland och Alidebergsbadet. Från vår höghöjdsbana får ni en fantastisk utsikt mot djurparken och deras nya Dinopark. Här kan ni också spela Combat Archery Tag, Escape Games och testa vår Äventyrsarena. Du är välkommen oavsett om du vill vara med på äventyret eller bara vill titta på.

Love
Kalvs skolhus

Kalvs skolhus

Ett unikt vandrarhem i ett unikt gammalt skolhus från 1945. Vi har byggt om och renoverat med varsam hand och bevarat “skolkänslan”. Många gamla inredningsdetaljer finns kvar och skapar nu en mysig stämning! Vi har 36 bäddar fördelat på 8 rum i två plan och det är öppet hela året. Naturskönt beläget med Kalvsjön och skogen runt knuten! Vårt skolhus passar perfekt för större sällskap som vill umgås tillsammans. Vi har stora ytor både ute och inne t. ex. kök/matsal, konferensrum, biljardrum, gympasal, bastu och grillstuga. Man kan abonnera hela huset för fest, läger eller konferens. Vi erbjuder också aktivitetspaket; vandring, cykling och kanotpaddling. Det finns även 8 ställplatser med el för husbilar, tillgång till vatten, diskbänk, toalett och dusch i skolhuset.

Love