Upzone Äventyrspark Luleå

Upzone Äventyrspark Luleå

Upzone Äventyrspark i Luleå hittar du på First Camps område med närhet både till Kolarens Café och Niporna friluftsbad. Medan du klättrar i höghöjdsbanan och åker vår längsta zipline på 115 m får du en helt magisk utsikt över Lule Älv. Här kan du och ditt sällskap även spela Combat Archery Tag, Bubble Ball och Escape Game. Hos oss är du välkommen oavsett om du ska vara med på äventyret eller bara vill titta på. I parken finns flera bänkar som ni gärna får använda – ta en paus, sitt ned och ta en fika.

Love
Cape Wild

Cape Wild

Cape Wild är ett vildmarkscenter som ligger 10 km utanför Luleå, nära Luleälv och mellan två av våra vackra naturreservat. Från Kallax flygplats är det bara cirka 10 minuter med bil. Företaget grundades 2017 och är en unik destination för alla som älskar vårt svenska djurliv och naturligtvis vår natur. Vi har flera olika aktiviteter och attraktioner, besök hos älgar och renar, lokal mat mm.

Love
Brändö Lodge och Konferens

Brändö Lodge och Konferens

Boende, aktiviteter och restaurang. Direkt vid Bottenvikens strand 25 minuter i Brändön norr om Luleå. Vi erbjuder allt från självhushåll till helpension. Vintertid har vi ett brett utbud av naturbaserade vinteraktiviteter, ofta baserat på det frusna havet eller de kringliggande skogarna. Populär badstrand, gästhamn och sommarrestaurang med uthyrning av kajaker, kanoter och fatbikes.

Love