Asa Herrgård

Asa Herrgård

Varmt välkomna till en småländsk pärla! Belägen vid en tyst zon, inbäddad av skog och sjö kan du njuta av ett härligt herrgårdsliv. Inta en middag komponerad på lokala råvaror, njut av en stund i vår bastu och badtunna eller utforska alla våra spännande aktiviteter. Här kan du vandra, laga mat utomhus vid ett bord i skogen, paddla kanot, rida islandshäst, skjuta lerduvor och mycket mer.

Love
Little Rock Lake AB

Little Rock Lake AB

En äventyrsanläggning med b.la. Europas längsta Zipline med totalt över 4km lina, omgiven av milsvida vyer av underbar natur! Mitt i Småland, mellan Växjö och Vetlanda. Vi har naturaktiviteter som passar de flesta, allt från relax till adrenalin. Öppet året om för äventyr!

Love
Åsnens Nationalpark

Åsnens Nationalpark

Här kan du få känslan av vildmark, upplevelser av gammal bokskog, en insjöskärgård med ett hundratal stora öar till små skär och uppleva ett rikt växt- och djurliv. Skogen i Bjurkärr är mycket gammal och har orörd, urskogsartad karaktär och är känd för sin stora artrikedom. Det mytomspunna Trollberget på den västra sidan av Åsnen bjuder på spännande skogsvandring, speciellt för de små..

Love