Sörbyn Lodge

Sörbyn Lodge

Upplev Sörbyn Lodge i Råne Älvdal. Anpassat boende, god matkultur och ett rikt utbud av aktiviteter. Här hittar du en en attraktiv mötesplats för såväl familjer och grupper. Vi erbjuder stugor och hotell som passar för privatpersoner, kompisgäng eller för dig som vill komma ifrån en stund. Mitt i naturen – promenader, skidåkning, fiske, jakt, huskies och andra vinteraktiviteter. Varmt välkomna!

Love
Glampingflotten i Råne Älvdal

Glampingflotten i Råne Älvdal

Glampingflotten är en stor flytande bastu med ett rejält “glampingdäck” och möjlighet att sova över. Man är helt för sig själv i en gömd vik av Råne älv. Här finns kanoter, kajaker, fiskeutrustning, kök och eldstad. Njut i det arktiska sommarljuset i norr med vännerna, familjen eller kollegorna. Bada bastu, bada och ät gott. Eller så kan vi laga mat åt er? 6-rätters någon?

Love
Aurora Safari Camp

Aurora Safari Camp

Aurora Safari Camp är den första Glampingen i arktiska världen. Belägen ca 70km NV om Luleå vid Råneälvens strand. Här bor man bekvämt i uppvärmda, lyxiga tältkåtor och får full service. Mycket aktiviteter ingår, samt kvalitativt värdskap av vår personal under hela din vistelse. Vår bastuflotte är unik, och på vintern är den infryst Råne Älvs is och vi öppnar en isvak för svalkande bad.

Love