Sweden Husky Tours

Sweden Husky Tours

Hos oss kan uppleva friheten, farten och glädjen i att färdas med hundspann! Det enda som hörs är hundarnas andetag och ljudet av mjuka tassar, som banar väg genom den gnistrande snön. Prova på att själv köra ditt hundspann över frusna sjöar, vidsträckta myrar och genom djupa hälsingeskogar. Efter noggranna instruktioner, spänner vi för hundarna och ger oss i väg ut i vildmarken.

Love
Hedenstugan B&B Hotell

Hedenstugan B&B Hotell

Vårt hem – Ditt hotell i Gästrikland. Semester hos oss på Hedenstugan Bed and Breakfast Hotel står för rika äventyr på sommaren, gnistrande snömagi på vintern och för ett semesterboende där gästerna snabbt känner sig som hemma. Med stor gästfrihet och ett sidoprogram som definitivt kommer att göra semestern till en fantastisk upplevelse, välkomnar vi våra gäster till vårt hem och vårt Hedenstugan

Love
Stilleben

Stilleben

Stilleben Hotel är ett litet hotell med eget kök i Åmot, en liten by i Gästrikland, omgiven av skogar och sjöar. Det ligger där 3 regioner i Sverige möts: Dalarna, Gästrikland och Hälsingland. Du kan enkelt ta dig dit med bil eller tåg, 2,5 timmar från Stockholm. Det är den perfekta utgångspunkten för en semester som verkligen kommer att varva ner och inspirera dig! Marieke och Robin, ett ungt belgiskt par som kom till Sverige för ett lugnare liv med sin lille son, välkomnar dig på sitt charmiga hotell med 6 vackert inredda rum. De fokuserar på en genuin upplevelse: småskaliga hållbara aktiviteter i naturen, läckra, hemlagade måltider och en vänlig, avslappnad strategi kommer att få dig att känna dig som hemma, alltid vill komma tillbaka till denna dolda reträtt. De brinner för vad de erbjuder sina gäster. Deras uppdrag är att försiktigt rikta dig mot ett fredligt sinnestillstånd, förespråkar både psykisk och fysisk hälsa genom att ta sig tid att njuta av naturen, god mat och framför allt: lugn. Ladda dina inre batterier på ett lugnt och hållbart sätt!

Love
Färnebofjärdens Nationalpark

Färnebofjärdens Nationalpark

Fjärden är unikt sammansatt med ett myller av liv i en mosaik av speciella miljöer. Strandkärr, älväng, översvämningsmark och gammelskog ger oförglömliga naturupplevelser. De periodiska översvämningarna sätter en stark prägel på nationalparken och den flikiga konturen omgärdar mer än 200 öar och skär. Myrmarker och barrskog med norrlandskaraktär möter sydliga lövskogar med inslag av ek och lind.

Love
Hamra Nationalpark

Hamra Nationalpark

Hamra nationalpark är mest känd för sin skog. Den äldsta delen av nationalparken är en av få orörda skogar i mellersta Sverige. I gamla och döda träd lever många av urskogens djur och växter. Nästan halva nationalparken är ett stort sammanhängande myrkomplex bestående av kärr, bäckar, små tjärnar, gungflyn och tallbevuxna holmar. Den stora och orörda myren är populär av både fåglar och vandrare.

Love