NÅ NYA gäster!

Genom att hjälpas åt kan vi lyfta alla de underbara besöksmålen i Sverige. Svenska gäster vill svemestra som aldrig förr, men hittar de till er?

Smultronställen som är så härliga att de förtjänar att delas med andra är precis det vi efterlyser. Här samlas allt det som är värt ett besök – och bara det.

vad är det?

Vi samlar och framhäver de riktigt bra platserna i Sverige.

Den där underbara badviken, glasskiosken som slår allt annat, hotellet som har något särskilt att erbjuda, kaffestugan du inte visste fanns är alla exempel på det som ska finnas här. När man planerar sin resa och när man svemestrar så ska svemestra.nu vara det självklara valet för att inte missa guldkornen.

varför?

Det ska vara lätt att svemestra och inte bara hitta Sveriges största besöksmål. Vi uplever ju i hela besöksnäringen att svenska folket nu ska uppleva Sverige men de vet inte vad som finns och det är ofta svårt att nå ut genom bruset. Svemestra.nu gör det enklare att synas tillsammans med andra ställen av hög kvalité. Alla ställen passar inte in här, men vartenda ett som gör är värt ett besök.

SKA DU VARA MED?

COVID-19

Pandemin har ställt till det för många men öppnar också upp för nya möjligheter. Vi kan tillsammans bygga en bro mellan härliga svenska smultronställen och svenska folket som har fått upp ögonen för glädjen vid att svemestra.

svemestra.nu

Huset står nu redo att emot Sveriges bästa smultron! Ännu finns det tid att komma med förslag på inredningen så vi alla kommer att trivas. Genom att samlas på en plats kan vi lyfta varandra, ge besökaren mer inspiration och en bättre svemester. 
Det finns redan planer på utbyggnader men vi avvaktar finansiering och byggritningar.

BLI HITTAD

Genom att vara en del av Svemestra.nu kommer du att synas på sidan, nyhetsbrev och sociala medier. Vi vill samla de bästa platserna i Sverige så om du syns här så vet besökarna om att det är en plats som är värd att besöka.

Ett smultronställe helt enkelt!

MEDLEMSKAP

Det här är en gemensam insats för att lyfta Sveriges besöksnäring. Vi hoppas du vill vara med!

Just nu är priset endast 1250 kr/år inkl. moms!